Eszembe sem jutott székhelyszolgáltatás nélkül vállalkozni

A szüleim sikeres vállalkozók és mindig azt mondták, hogy én is ennek születtem. Az évek során pedig kiderült, hogy valóban van ehhez érzékem, viszont egy saját vállalkozást szerettem volna megvalósítani és nem a szüleimét továbbvinni. Az kétségtelen, hogy rengeteget tanultam tőlük az üzletvilág működésével kapcsolatban és alapból tisztában voltam néhány fontos tudnivalóval, ami nagyon hasznos lehet egy cégalapítás előtt. Az egyik ilyen pedig, hogy mindenképp hasznos lehet egy székhelyszolgáltatásnak az igénybevétele.

A saját iroda az egy fantasztikus dolog, de én nem akartam ezt összemosni a székhellyel. Ráadásul egy nagy vállalkozás létrehozását terveztem és azt tudni lehetett, hogy rengeteg papírmunkával fog járni. Azt viszont láttam a szüleimnél, hogy mennyi mindenre kell figyelniük és az iratok átvételére, rendszerezésére nem lett volna idejük. A székhelyszolgáltatás az ő esetükben is fontos volt és tudtam, hogy nálam is az elsődleges tevékenységeim között lesz egy ilyen partnerrel való megállapodás. Szerencsére nekem volt egy nagyon megbízható könyvelőm, viszont egy székhelyszolgáltatás gyakran ebben is tud segíteni és ezt ajánlani tudom azoknak, akiknek mindkettőre szükségük van.

Lehetséges, hogy sokan nem értik, hogy mi a jó egy székhelyszolgáltatásban, viszont számomra soha nem volt kérdés egy ilyen partner felkeresése. A történet úgy folytatódik, hogy sikerült megvalósítani a saját vállalkozásomat és néhány hónap alatt igencsak elismerésre méltó eredményeket tudtunk elérni. Jelenleg pedig nagy örömmel mondhatom el, hogy rengeteg az alkalmazottam, országszerte jelen vannak a termékeim és hatalmas fejlődést tudtam elérni néhány év leforgása alatt. A székhelyszolgáltatás pedig hatalmas segítség volt mindebben, hiszen átvették a dokumentumok ügyintézésének a terheit.