Valódi élmény gyermekek számára

Melyik kisfiú az, amelyik ne akart volna várúr lenni vagy az a kislány, aki királykisasszony? Ez az álom egy játszóvár segítségével könnyen megvalósítható, akár a saját udvarunkon is. A sokféle eszköznek köszönhetően, ami egy játszóváron elhelyezhető, igazi kis birodalom tud kibontakozni.

A toronycsúszda kombinálható mászófallal, de ugyanígy illeszthető hozzá mászóka is. A torony kiegészíthető még újabbakkal, melyeket így függőhíddal vagy akár vízszintes alagúttal is összeköthetünk. Ezek inkább köztéri játszótérre illenek, mivel ott nagyobb tér áll rendelkezésre. A játszóvár függőhídja igazi kihívást jelent, hiszen a deszkák láncokkal kapcsolódnak egymáshoz, és így a gyerekek kipróbálhatják, milyen jól is tudnak egyensúlyozni. Attól nem kell félni, hogy lepotyognának, hiszen ettől biztonságos korlát védi őket. De lehet itt vívni egy konkurens várúrral vagy menekíteni hősiesen a várkisasszonyt a veszedelmek elől.

Az alagút izgalmas, mászós terület, a kicsiknek ez kifejezetten kihívást jelent, a nagyok pedig felelősségük teljes tudatában beülhetnek oda haditerveiket megvitatni, a lányok pedig a legutóbbi várbeli pletykákat megbeszélni. Hogy egyik toronyláb se maradjon kihasználatlanul és a háromtornyú kombinált játszóvár mellett döntenénk, optimális választásnak tűnik két csúszdát is választani hozzá, illetve a játszóvárnak a földszinti részéhez amőba is illeszthető. Az igazi apróságok számára pedig létezik mini játszóvár, amely kisebb és alacsonyabb elemekből épül össze, s tekintettel a kicsikre, létrával van felszerelve és melyen magasított szélű csúszda védi őket a kieséstől. Aki ebből a kínálatból választ, tényleg valósággá változtatja a fantáziavilágot a gyermekek számára.