Shaggy szőnyeg, amin elaludni is más

Vannak az úgynevezett kuckózós napok az életünkben, amikor szeretünk kicsit begubózni az otthonunk rejtekébe, mint egy medve a barlangjába. Ezt átélhetjük hidegfront idején, amikor kívül minden esős, borongós, szürke, vagy kifejezetten vihar van.

Átélhetjük olyankor is, ha éppen betegek vagyunk és egy biztonságos elzárkózásra vágyunk. És átélhetjük az őszi és téli napok szürkeségében, vagy éppen fehér hóesésében. Ilyen napokon különösen megnő otthonunk rejtekhely funkciója, mennyire nyújtja a védőzóna és a meleg kuckó hangulatát lakásunk. Ebben például kitűnő szolgálatot tehet a puha, selymes és kifejezetten kuckó hangulatot kölcsönző shaggy szőnyeg! Ezen akár el is alhatunk, ha úgy tartja kedvünk, és mondjuk a nappaliban a földön ülve tévézünk, mert egy kis szabálytalanságra vágytunk.

Vagy, ha éppenséggel a gyerekeinkkel játszunk a földön, még velük is megeshet, hogy ahol éri az álommanó őket, játék közben, ott alszanak el. Egy puha shaggy szőnyegen nem fognak kényelmetlenül aludni, biztosan más lesz, mint egy érdes felületű szőnyegen. A shaggy szőnyeg lehet tehát ilyenkor az egyik legjobb barátunk, nem okoz csalódást érzékeny hangulatingadozásaink közepette sem. Úgy befogad minket, akár pihenni szeretnénk, akár csak ücsörögni rajta, mint egy igazi paplan. Lehet, kis túlzás persze, mégis a szőnyegek közül a legkényelmesebb választás a shaggy szőnyeg. Bármilyen színben is szeretnénk a shaggy szőnyeggel otthonosabbá, melegebbé varázsolni a teret, a szonyegtextil.hu oldalán minden színt megtalálunk a kínálatban. Kuckózásra fel!