Rejtett karnis, azaz mennyezeti karnis

A karnis típus kiválasztása is egy lakberendezői kérdés, persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki lakberendező segítségét kéri ehhez. Lakberendezőt az otthon egy nagyobb terének, vagy egészének kialakítása során érdemes megbízni, de persze részletkérdésekben is meg lehet keresni.

Egy karnis típus kiválasztásának viszont érdemes lehet utána olvasni, hogy milyen elképzelés milyen térbe illeszkedik bele. Például a mennyezeti karnis az egy klasszikus rejtett karnisfajta. A rejtett mennyezeti karnisnak a lényege, hogy felhelyezéskor a láthatatlanságra törekszünk, nem szeretnénk kifejezetten feltűnő szerepet adni a karnisnak ebben az esetben. Léteznek persze a cirádás, giccses fa karnisok vagy egyebek, ahol kiemelt figyelmet kaphat a karnis is a szobában, és nemcsak funkcionális szerepet tölt be.

A mennyezeti karnisnak azonban nem ez az általános szerepe. A láthatatlan funkcióra tökéletesen hivatott típus. Itt a karnisnak nem szerepe kiugrani a térből, vagy különösebb látvány elemet képviselni a szobában, vagy az adott helyiségben. A mennyezeti karnis egy beolvadó típus, nem kelt feltűnést, nem kíván magának különösebb figyelmet. Ez egy szelíd, láthatatlanságban rejtőzködő fajta, melynek lényege éppen ebben rejlik. Láthatatlan és diszkrét marad.

És ez a diszkréció adja meg az ízlésességét a szobában. A függöny ízlésesen zuhan alá egy diszkrét bájjal rendelkező mennyezeti karnisról, és az egész harmonikus megjelenést kölcsönöz. A jobbotlet.hu oldalán érdemes körülnézni a mennyezeti karnis kedvelőinek és keresőinek, megbízható oldal a vásárláshoz!