Mitől egyedi a Konrad Daru hazai vállalkozás?

Az egész belföldi szállítás egy másik szintre lett emelve hazánkban, a Konrad Daru nevű vállalkozásnak köszönhetően. Korszerű járművek, barátságos ügyfélszolgálat, hozzáértő szakember gárda és nagyon kedvező árak jellemzik a hazai piacnak ezt a kiemelkedő szereplőjét.

A golyódaruval felszerelt tehergépkocsik évek óta teljesítik optimálisan a belföldi szállítás különböző feladatait. Az időben történő szállítás és az áruk biztonságos mozgatása, fuvarozása mindig is elsődleges szempont volt a cég üzleti politikájában. A belföldi szállításban megvalósított rengeteg sikeres teljesítés és az elégedett megrendelők sokasága emeli a céget a versenytársak fölé.

Magyarországon általánosságban jellemző a tiszteletlen, hideg kommunikáció az ügyfelek irányába és az építőiparban ez különösen igaz szokott lenni. Bár sokan azt gondolják, hogy ez egy teljesen lényegtelen szempont, ezen semmi nem múlhat, a Konrad Daru ezt szerencsére máshogy gondolja. Az ügyfelek kérdéseire mindig a legnagyobb segítőkészséggel igyekeznek válaszolni és a baráti kommunikációval építik a megrendelők bizalmát. Ez pedig a kiváló szolgáltatással párosítva nagyon szimpatikus mindenki szemében.

Természetesen a belföldi szállítás nem tudna működni, ha nem lennének a csapatban magasan képzett tehergépkocsi sofőrök és daru gépkezelők. Hiszen hiába állna rendelkezésre egy tökéletes járműpark, ha nem lenne megfelelő szakemberekből álló csapat, akit ezeket kezelni tudják.

Végül pedig az is sok ügyfél beleegyezését nyerte el az együttműködésre, hogy a cég által megszabott árak figyelembe veszik a megrendelők pénztárcáját. Nyilván egy jó szolgáltatást kellően meg kell fizetni, de az sem vezetne eredményre, ha az ügyfelek kizsákmányolása lenne a cél. Ez szerencsére távol áll a Konrad Daru belföldi szállítással foglalkozó hazai cégtől, így mindenkinek ajánlani tudjuk a velük való együttműködést.