Ha profi kárpit tisztítás a téma, akkor WeClean

Nagyon érdekes mindig beszélgetni más családosokkal, sokat lehet tanulni az emberektől és személy szerint nagyon szeretem az otthoni vicces történeteket. Nemrég otthoni kárpit tisztítás módszerekről beszélgettünk egy nagyon kedves házaspárral és érdekes dolgok hangzottak el.

Először is nagyon vicces volt végighallgatni azt a történetüket, amely azt részletezte miként sikerült nekik egy este alatt komoly szinten összefoltozni a kanapéjuk kárpitját. A kiöntött kávé, gyerekek által dobált spagetti szósz nyomai, kiöntött kóla és érthetetlen módon ráeső áfonya lekvár foltok képezték a történet alapját.

Ezt követően már fájt a hasunk a nevetéstől mikor előadták a sajátos kárpit tisztítási módszereiket. Valóban egyedi elképzeléseik a témáról, nem mindennapi eszközökkel próbálkoztak és ami nagyon meglepő volt, hogy valamennyire sikerült is nekik, bár sok időt és energiát kellett belefektetniük.

Ezek után viszont megnyugtattam őket, hogy a legközelebbi kárpit tisztításra van egy pompás javaslatom, mégpedig a WeClean. Persze aranyos és humoros mikor vicces próbálkozások hatására valóban sikerül némi eredményeket elérni a kárpit tisztítás terén, viszont sokkal jobb ezt profikra bízni.

A WeClean vállalkozást egy ismerősöm csinálja és tudom tapasztalatból, hogy elképesztő bútorokat tudták már így megmenteni és a kárpit tisztítás számukra egy könnyen megoldható kihívás. Minőségi tisztítószerek, profi gépezet és kedves, szakképzett emberek jellemzik őket, ezért tudom őket ajánlani.