A régebbi TV műszaki cikkek modern társa

Múltkor elmentem az egyik barátnőmhöz, akinél picit körülményesebb volt a Netflix-et beüzemelni, mint ahogy én azt megszoktam otthon. Akkor hallottam először arról, hogy létezik ma már olyan eszköz a műszaki cikkek közt, hogy TV okosító.
Megkérdeztem, hogy mi a probléma, ami miatt ilyenre szükségük volt és azt a választ kaptam, hogy sajnos a TV-jük nem okos eszköz, pedig modernebb, lapos televízió volt ez is. Az ilyen műszaki cikkek közt nem mindegyik tudja tartani a lépést a modern applikációkkal, vannak eltérések okos TV és okos TV közt is. Otthon mondjuk nekünk is van olyan televíziónk, melyen bekapcsolható a HBO Go és van amelyiken nem, de ezen az övén még a YouTube-ra sem lehetett felmenni csak úgy, mert csak az okosítóval tudott a WI-FI-re csatlakozni.
Aztán azonban könnyű szerrel fel lehetett menni a Netflixre is és bárhova máshova is. Az ilyen eszközök megoldást nyújthatnak mondjuk az idősebb generáció számára is, akik még régimódibb műszaki cikkekkel rendelkeznek. Akár az Ő televízióik is felokosíthatóak, csak egy megfelelő eszközre lesz szükségük mindehhez.
A nagyszüleim esetében például tervezem, hogy be fogom vetni ezt a trükköt, ugyanis egy egyszerű TV okosító maximum 20.000 forintba kerül. Ezzel a kiadással megúszhatja az ember, ha nem szeretne új TV-t vásárolni, de örülne, ha tudna nagyobb képernyőn filmet nézni az alkalmazásokon keresztül. A TV okosító műszaki cikkek már többféle megjelenésben kaphatóak, vannak, amik kifejezetten erre az egy funkcióra láttak napvilágot, vannak azonban olyanok is, melyek óraként is működnek.