A kényelem és az elegancia ötvözete: a galléros póló

Mivel a galléros póló hírneve a sport világából kapott szárnyra, ezért evidens, hogy a kényelmi szempontnak megfelelő ruházatról van szó. Sportolni nem lehet kényelmetlen ruhában, mert rontja a teljesítményt. Pontosan ezért találták ki az elegáns sportok szimbolikus öltözetének a kényelmet és luxus megjelenést magába foglaló galléros pólót.

Mivel pedig a galléros póló státuszszimbólum is, megtestesít egy kiváltságos, privilegizált életérzést. Eredetileg a gazdagok sportvilágában volt elterjedt ruházat, és egy dolog eredete meghatározza az általa képviselt értékrendet, attitűdöt. Így mára ugyan már hiába nemcsak a gazdagok férhetnek hozzá és hordhatják a galléros pólót, mégis magában hordozza az elit életérzést. Mára a legtöbb ruházati márka kínálatában szerepel a galléros póló, mind a luxus márkák, mind a fast fashion világa gyártja számunkra ezeket a ruhadarabokat.

Amikor elegáns megjelenést szeretnénk kölcsönözni magunknak, de vagányabb, lezserebb formában, akkor kiváló ötlet öltözékünkhöz galléros pólót választani. A polougynok.hu weboldala számos márka, méret és szín közül kínálja fel nekünk az ideális választási lehetőséget. Sőt, nemcsak rövid, de hosszú ujjú változatban is kaphatók, valamint oldalvarrott és körkötésű formában is, férfi, női és unisex kialakításban is. Érdemes frissíteni ruhatárunk póló kollekcióját és beszerezni néhány új alapdarabot.